Christinas Wellness

Livmodersoperation, klimakteriet och allergi
I mars 2015 gjorde jag en livmodersoperation (pga en grapefruktstort myom) på SÖS i Stockholm. Trots att de sa att jag inte skulle hamna i klimakteriet så gjorde jag det, 45 år gammal. Trist och fruktansvärt jobbigt.
Jag försökte acceptera mitt nya liv i klimakteriet, men med tanke på störda nätter (vallningar), ångest innan varje vallning, daglig huvudvärk, migrän och muntorrhet (lagning av tänder) så gick det inte bara. Så jag googlade på någon lösning, och hittade tips om Aloe vera. Drack Aloe vera ett par år vilket förbättrade till 70%.
Men i feb tipsade en vän om en produkt som hånades när den lanserades i Sverige 2013: ASEA Redox (molekylvatten). Eftersom jag litar på min väns omdöme provade jag och nu har jag druckit sen i feb detta år - tacksam är bara förnamnet! Tydligen så hjälper vattnet kroppen till ett mer basiskt tillstånd och då i balans. Mina klimakteriebesvär har minskat varje vecka och är nu borta till 90%. Min migrän är borta till 95%. Dessutom har jag mycket mer energi i kroppen och uthållighet. I somras märkte jag att min äppelallergi var knappt märkbar (har varit allergisk sen barn) och nu i helgen åt jag 4 äpplen utan att det kliade i tandköttet!
Eftersom jag märkte skillnad i kroppen efter något dygn bara med ASEA Redox så blev jag partner samtidigt som jag beställde hem mina första produkter, och nu har jag flera prenumerationskunder, partners i 3 olika länder samt vanliga kunder - alla lika lyckliga som jag :)
Prova du med!
 
Du hittar länk till ASEA webbshop och lite info på min egna hemsida www.redoxcellkommunikation.com ASEA Global tar emot din order och levererar till ditt närmsta postombud eller hem!
 
#vegan #wholefood #ekologisk #safe #nobelprizeresearch