Christinas Wellness

Ekologisk Noni juice

Pga hemska klimakteriesvettningar på nätterna så letade jag efter något som kan lindra. Jag hittade då juicen Noni, finns också som kapslar. Noni ska vara bra mot mycket och har använts i många många år. Har beställt och kommer blogga om den sen!
Margaretha win

Hej!

Ville börja med att säga att jag älskar din blogg!
Och sen vill jag tipsa om ett företag som tillhandahåller miljövänligt basvaru sortiment såsom bambo blöjor, sanitetspåsar, tvättmedel, skölj allt på ett och samma ställe! nu slipper jag ringa runt till flera olika företag för att få det hemlevererat då det är mest bekvämt då jag bor på landet och har 4 småbarn.
Supersnabb leverans och kvaliten till de priserna finns inte o få tag på. Var först skeptiska till de och antog att de var ännu ett av alla som bara ville sälja. Men så kolla jag upp deras hemsida och gjorde min första beställning av deras miljövänliga blöjor och tvättmedel.
Och nu har jag haft de, och endast de som leverantörer i 3 år och skulle aldrig byta.
Jag vill med detta tipsa och vill andra det bästa i miljövänlig vardag och unika service som jag.
Tack för mig!

Vänligen

/Maggan

www.greenspruce.se

Monica

Här finns det du söker mot dina problem.
För mig funkar det inom 30-40 min.
Finns även större förpackningar av MACA.


RawFoodShop -
Maca Pulver EKO 100g

Kund skriver
Ett otroligt verksamt pulver för bl. a. klimakteriebesvär, det tar bara ca 3-4 dagar så har besvären helt försvunnit. (Skrevs den 2012-08-10)

Christina H

Till Maggan: Tack för beröm och info! :)
Till Monica: Jag vet. Testade Maca-pulver från Renée Voltaire. Problemet var att jag blev så pigg av det så jag hade problem att somna på kvällarna! Då tog jag ändå bara 1 tsk på morgonen... Nu tar jag tabletterna Remifemin, hälsokost, morgon och kväll, funkar riktigt bra. Jag vaknar nu bara 1 gång per natt ist för 4 gånger.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress