Christinas Wellness

Ekologisk falafelmix
En smart falafelmix som är både glutenfri och ekologisk finns i Ewalies sortiment. Blanda med kokande vattne, låt svälla i 20 min. Sen formar du bollar och steker dem gyllenbruna i rapsolja. Servera en sallad och yogurtsås till.
Veronika

Hej! Vad gott det såg ut :)

Jag skriver till dig här eftersom jag inte kunde hitta några kontaktuppgifter till dig. Jag har nämligen en liten fråga:)


Jag har länge varit på jakt efter fairtrademärkt kroppsvård men har haft svårt att få tag i det i Sverige. Jag vet att det nu har kommit till Boots, men deras butiker ligger lite väl långt bort. Tidigare har jag beställt in en årsförbrukning från Storbritannien från märket "Baylis and harding". Nyligen noterade jag att vissa svenska nätbutiker säljer andra icke-fairtrademärkta produkter från Baylis and Harding. Jag bestämde mig för att kontakta dem för att höra om de kunde tänka sig att utöka sortimentet även med den fairtrademärkta produktserien. Jag har haft löpande kontakt med dessa nätbutiker ett tag. Idag har jag fått svaret från en av sidorna (www.shopping4net.se) att de ska lägga en beställning och förväntar sig att de fairtrademärkta produkterna finns i deras sortiment om ca. en månad.


Jag hör av mig till dig för att höra om du kan tänka dig att skriva om detta på din blogg, när de har fått in produkterna. Lite marknadsföring skulle alltid vara bra! Jag gör det här enbart för att sprida fairtrade-användandet, så mitt mål är att få så många som möjligt att köpa fairtrademärkt. Jag jobbar inte för någon och får inte någon personlig vinning, det är bara min passion som driver mig.

Jag ser fram emot ditt svar, hör gärna av dig med dina frågor!
Svara till min e-post: v.callin@hotmail.com

Ha en fortsatt fin dag!


Med vänliga hälsningar,

Veronika Callin.

HI ON LIFE

Hej, finns ingen mail eller kontakt på din blogg. Hur skickar man mail till dig?

Tack på förhand!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress