Christinas Wellness

Bye bye tvål
Clearly Gone
Foto: Clearly Gone, collage av eco chic

Svenska företaget Cleary Gone vill bevisa att det går att använda ett par produkter till all ansiktsrengöring istället för 10 (skönhetsföretagen dumpar på oss alla möjliga olika krämer när det tydligen funkar bra med kanske en enda). Jag har testat deras härliga ansiktsrengöring som innehåller endast ekologisk oliv- & ricinolja. Deras rengöringsduk är för vanlig ansiktsrengöing och tar även bort sminket. Full med svart mascara tänkte jag att det här går inte att tvätta bort med tvål, som det stod på etiketten, men det funkade! Så nu är den vit och ren till nästa gång. Dessutom blötte jag den med varmt vatten och la på ansiktet i 20 sekunder enligt instruktioner vilket var underbart skönt. Deras moisturiser (ekologisk kallpressad jojobaolja) går att använda till att ta bort smink, på torra nagelband, som massageolja m.m. Jättebra.
De har bevisat att det funkar. Friskt vågat - allt vunnet!
Besök och handla på ekologiskhudvård.se
E

Wow, måste testa det.

Naturligtvis

Coolt - har beställt å ska testa.

Tack för tipset!

Johanna S

Alla dessa serier som de prackar pà en àr fòr mycket. Huden màste fà andas och vila. tvà flaskor med ekologiska produkter och àtervunnen plast dòver samvetet. :=) Tack fòr tipset. ska se efter om de finns via nàtet.

Anonym

Hej!

Ett litet tips!

Om du gillar tv så finns det en nystartad tvsida som heter:

http://tvminnen.blogg.se

Du kan själv vara med och tycka till och påverka vad det ska stå om där.

Vera

Åh, vilket bra tips! Tack för det. Jag har letat länge nu efter ett hudvårdsalternativ och nu känns det som jag hittat det. Ha en fin solig dag.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress