Christinas Wellness

Ecoorganic cleansing milk från Estelle & Thild
Estelle & ThildJag testar vidare med ekologiska rengöringsmedel. Denna gång med svenska (jippi!) Estelle & Thild som jag bloggat om tidigare för deras snygga förpackningar (och bra innehåll förstås). Deras Cleansing Milk Fragrance Free (utan doft för känslig hy) funkar jättebra! Den är behaglig att tvätta sig med och dryg! Den tar bort makeup och rengör utan att torka ut på minsta sätt. Jättehärlig. Däremot funkade det inte med deras milda nattcremen i samma serie till min stora besvikelse, men så är det när man har rosascea. Min hy har höga krav och den produkt jag använder måste tydligen vara utvecklad för just rosascea-hy. Jag smorde in mig på kvällen som vanligt, men på morgonen var jag rödare i ansiktet än jag brukar vara. Jättetråkigt, men en bekant blev jätteglad för denna nattcreme! Summa av kardemumma: Estelle & Thild är ett varumärke att räkna med, tummen upp!
Camilla

Jag lider också till och från av rosacea. Jättesvårt att hitta smink och krämer som passar min hud. Sen tillhör jag dom som tycker det är rätt tråkigt med hudkrämer och jag sminkar mig inte så ofta. Kan man inte bara se bra ut utan smik? Men när man har sin jobbiga hud så går det ju inte. Just nu blandar jag en skologisk bodylotion med två droppar blåbärsolja som jag har i ansiktet som fuktighetskräm. Inte menat till det kanske men det funkar :-)

Pernilla

Samma här även jag drabbad. Jag kör dermalogicas rengöring "Special Cleansing Gel" och som nattcreme Lumenes tender drops. Hamnade här då jag e nyfiken på Estelle and child. Låter bra att rengöringen funkat för dig. Bra och utbytta tips oss rose-fall emellan :)Må gott!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress