Christinas Wellness

Estelle & Thild - ekologisk hudvård
Estelle & Thild
Svensk ekologisk hudvård i helt underbart snyggt designade förpackningar från Estelle & Thild. För visst är förpackningen viktig? Inte nog med att innehållet är det, men ett stort plus när även utsidan attraherar. Vad använder du för hudvårdsprodukter?
Julia

Jo, det är viktigt med snygga förpackningar. Det här har inte nåt med din fråga att göra, men har du hört talas om sminkmärket Estée Lauder? De har jättevackra förpackningar! Det spelar stor roll :)Titta här: http://rocketqueens.blogg.se/images/2008/estee_12335683.jpg

Surya

Jag har tittat på de produkterna, och e sugen på att prova, men hittills har endast Dermalogica hjälpt mot min problemhy.. Så jag vågar inte riktigt:-)

Theréz

Använder inga ärligt talat xD eller ibland snor jag av mammas..eller vanlig body lotion har jag såklart..

Fru Plommon

Använder numera Dermanords produkter som jag tycker är jättebra. Dryga också. Men designen lämnar förstås övrigt att önska...

Anki

Viktigt för mig är om det är lätt att få ur sista droppen av produkten och att de är lätta att återvinna. Sådana smarta förpackningar är vad som attraherar mig.

Stefan Nilsson

Har sett flera studier som visar just att man upplever produkten som bättre om det är en trevligare förpackning, så visst är förpackningen viktig.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress