Christinas Wellness

Mitt hotmail-konto är kapat!
Jaha, fattas bara det också! Jag kan inte logga in på Hotmail. "Felaktigt lösenord"!!!!!!!!!!! Va?? Panik är det minsta jag känner... vem är inne och läser mina mail, raderar dem, skickar felaktiga mail.. eller vad pågår i min inbox för tillfället?! Har precis fyllt i ett formulär på Microsofts hemsida och sen ska de kontakta mig inom 24 timmar... upp till bevis säger jag, undrar om de ens bryr sig? Gör de inte det ska de få se på andra bullar, det säger jag bara!
eco chic

Jippi! Emailen återställd - ångesten borta!!!!!!!!

Charlotte

Skönt att det funkar igen. Men vad knäppt, jag visste inte ens att det kunde hända! Snygg design förresten, jag brukar mest läsa din blogg från netvibes, så jag ser sällan detaljerna. =)

Vad gjorde du?

Jag har också fått min hotmail kapad. Hur gjorde du för att få tillbaka det. Kan du maila mig ifall du har möjlighet? Tack på förhand!Mvh

Jenny

Josephine

Jag fick min kapad igår/inatt/idag. Och därför blev min mail spärrad. hur gjorde du för att låsa upp det? snälla maila mig och berätta! jag har paniiiik! har alla mina viktiga kontaker osv på min andra mail!

sandra

Hej!

fick nyligen mitt facebook konto kapats av någon som nu bytt lösenord och på min mejl!! så nu kommer jag inte in nånstans och vet inte hur jag ska göra för att få det tillbaka eller borttaget eller vad som helst, vill ju inte att nån ska vara inne och rota och hålla på bland mina privata saker!

åhåhåhå, panik!!!

hur gjorde du för att få tillbaka det?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress