Christinas Wellness

Ekologiskt i duschen - ett måste
Jag var lita slapp häromdagen och istället för att gå till den butik som har bl.a ekologiska Urtekrams sortiment så köpte jag Palmolivs ena duschkräm på ICA. Palmolive är nog det enda märket som inte innehåller SLS som man blir så torr av. Men icke - det gick inget bra sen! När jag duschat kändes det som jag har klister eller citron på huden! Förvånande att det var sån skillnad mot ekologiskt! Det blev till att handla Urtekrams duschcreme istället, som jag brukar.
Vad använder du för duschcreme - och är den bra?
A F F L U E N Z A

Jag kör med Änglamarks serie. Håret känns bra och man blir ren utan att det känns kladdigt efteråt. Fungerar bra för undertecknad =D

Theréz || several passions - one blog

Just nu har jag bara nån jag fick i julklapp men den är snart slut och då ska jag köpa en på the body shop, försöker handla allting där. Vill vara helt säker på att de produkter jag köper inte är testade på djur :)

Sassan

Jag använder duschcréme från 100% pure som finns på eleven.se. Ganska dyr, men minst lika dryg.

Towe

Hej! Jag undrar om du har några tips på ekologiska smink-märken man kan köpa i vanlig butik (inte online)? Gillar din blogg starkt! :)

Monica

Oftast Body Shop, Eilas eller Urtekram.

eco chic

SV TOWE: Tack! Tyvärr har jag än bara köpt på nätet - och det var en mascara av märket 100% Pure.

Vera

Jag använder just nu Weledas duschgele - duschkrämens rolls royce. Kostar runt 120 kr, men myhcket dryg.

Hannah

Jag använder Spiezias duschtvål, med kaneldoft :)

Elisabeth

Just nu använder jag en från Organic Surge men jag har just beställt hem en från Weleda, även om jag gillar Organic Surges vill jag gärna testa Weledas. :)

Pernilla

Jag tänkte börja använda Faith in natures duschkräm, är det något du har provat?

Jenny

Jag använder Weledas duschcreme med citron, tycker att den funkar jättebra. Vår närmsta hälskokostbutik har dessutom denna till 30 kr längre pris än hos de flesta andra. :-)

Kristina

Jag använder Maria Åkerbergs Hair & Body Schampoo Lemongrass och den är helt underbar! Jag har långt hår och balsam är inte nödvändigt längre.Jag bor upp i Tornedalen Lappland. Få ekologiska butiker här så jag köper via nätet på godahander.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress