Christinas Wellness

Woolpower - min favorit
Värmande ull!
Foton: Woolpower.se, collage av eco chic

Jag säger bara: "Don´t underestimate the power of wool!" Efter mängder av felinköpta "varma" handskar och strumpor på Sälensemestern kan jag skriva under på att inget värmer som ull. Förra julen fick jag ett par Woolpower (ullfrotté) knästrumpor av min mamma och de är super, och inte stickiga för er som tänker ull=stickigt. Dessutom använde jag ett par ull-fingervantar i ett par skidtumvantar och slapp äntligen frysa om fingrarna!
Woolpower är ett miljöcertifierat svenskt företag som ligger i Östersund.
Reko Stil / Emma

I love ull! Jag har nästan jämt något av ull på mig, antingen i form av kläder eller som filt i soffan. För att jag är en frysepinne som de säger här i Norge hehe. Vet du om ren ull generellt är miljövänligt eller måste det vara en speciell sort? Tänker på om man tex köper en svensktillverkad ullfilt?Najs med ekologiskt guld! Det visste jag inte att det fanns ens! :) Ska hinta till sambon om han skulle få för sig att fria någon gång hahaha :)

eco chic

Reko Stil: Vet inte om det är skillnad på olika ull, det är väl själva bearbetningen och tillverkningen efter som kan skilja antar jag.

Lycka till med "brudgummen" :)

HomeRiver

Woolpower är mycket bra! Men även andra ullkläder förstås :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress