Christinas Wellness

Vegansk hemmagjord kokosyoghurt, så enkelt att göra själv!
 
Min hemmagjorda kokosyoghurt, endast 2 ingredienser: Kokosmjölk och synbiotika (pre- och probiotika).
RECEPT:
Blanda 1 burk eko kokosmjölk (läste att Santa Marias är bra) med 2 kapslar synbiotika (jag använde ASEAs veganska Biome eftersom jag äter den varje dag, men det finns andra i hälsokost) i en glasskål (ej metall). Använd träslev eller slickepott, bättre än metallsked, läste det med någonstans.
Häll i en burk. Sätt på en tygbit med gummisnodd eller band.
Låt stå dragfritt, gärna lite varmare, i 1-2 dygn (min stod 2 dygn). Smakar precis som kokosyoghurt vi köpt i affären! Om du vill ha den med lite sötma kan du hälla i lite Agavesirap, kanske även addera lite vaniljpulver.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress