Christina

Börja träna hemma med schema
Forevers fitnessambassadör Nick Söderblom visade upp Anders Timell med en F15, dags att stärka kroppen? Forever Ultra ingår i F15 och är en sojabaserad måltidsersättning/proteinshake, finns i choklad eller vanilj. Med F15 tränar du till onlinevideos, väldigt bra upplagt!
Kan man träna hemma på ett bra sätt? Ja. Jag har precis kört 30 dagar med nya träningsboxen F15 Beginner (kosttillskott, träningsvideos online, instruktioner, kostschema med lågkalorirecept). Nu tänker kanske du; åh vad jobbigt med specialmat som ska lagas, orkar inte! Nä, gör inte det då! Laga vad du vill, eller så äter du samma mat som innan men mindre portioner. En tjej åt sin mejerifria lchf-kost - så man kan såklart välja själv. Bara genom att du börjar röra på dig så kommer tappa vikt, och är detta inte intressant så ät som vanligt och få styrkan endast. Med F15 får du en styrning på din träning.
Jag gick ner mina kilo när jag körde kickstarten C9 (under och efteråt) så jag var och är ute efter form och styrka. Alltså; jag åt som vanligt men lade till kosttillskotten från boxen. Jag kommer fortsätta med F15 och lite längre fram gå vidare med nästa box "Intermediate" som är lite tuffare.
 
SÅ HÄR ÅT JAG UNDER F15
Frukost: Te, gröt, kosttillskott
Mellanmål: Vegetarisk proteinshake, fibrer
Lunch: Stor sallad med lite pasta eller korn
Middag: Samma som familjen
Kväll: Te
+ minst 8 glas vatten varje dag
 
SÅ HÄR HAR JAG TRÄNAT UNDER F15
Två dagar i sträck träning varav den ena enligt onlinevideo med pt och den andra dagen valfri (då har jag kört yoga hemma eller annat pass online från F15). Sen vila 1 dag, och om igen med två dagar träning enligt schemat. Det finns olika pass och det står i häftet till F15 vilka man ska köra och när. Väldigt enkelt att följa :)
 
RESULTAT? Vågen visade ingen skillnad på slutet efter 30 dgr (först ner, sen upp tack vare muskler) men måttbandet mätte bl.a. -6 cm i midjan! Och då har jag alltså inte varit ute efter att ge ner i vikt så jag är supernöjd! Dessutom så känner jag av mer styrka.
 
#1 - Madeleines.se

Håller med.. och så flyttade jag upp till Norrland? Haha, tur det iallafall är mycket snö här uppe som ljusar upp stora delar av de mörkaste månaderna :)

Svar: Det är ju fantastisk natur också! Ha en fin helg :)
Christina