Christina

Alla barn är viktiga!
fvu2010-nalen-150x150 Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på - eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över. Genom UNICEFs kampanj För varenda unge kan du vara med och göra världen lite mer barnvänlig.
Gott från Kung Markatta

Nya produkter från Kung Markatta
"Kung Markatta har sedan tidigare ett antal Rättvisemärkta produkter såsom kakao, sju sorters te, quinoa och rårörsocker. Nu breddar Kung Markatta sitt sortiment ytterligare genom att lansera himmelskt god sylt och marmelad."
Så står det i pressmeddelandet jag fick. Stämmer det? Javisst! De produkter jag fick hem var himmelst goda; skogshallonsylten och björnbärsmarmeladen (som även funkar som sylt). Knäckebröden var verkligen knäckigt knapriga, och familjens favorit till kvällsteet var "Musli" som passade perfekt då den är lite söt av honungen. De andra knäckebröden, Ost & Pumpafrö och Tre Fröer, passar bäst till ost eller dipp.
Besök www.kungmarkatta.se

Earth Hour 2010
Earth Hour 2010

Lördagen den 27 mars 2010 klockan 20.30 genomförs världens största klimatmanifestation. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under  en timme – visar du ditt stöd för klimatet och uppmanar samtidigt världens makthavare att agera i klimatfrågan. Delta i Earth Hour – var en del av lösningen.
Läs mer här