Christina

Björn Axén goes green
Bjrön Axén Organic
Ekologiskt schampo från Björn Axén? Visst serru! Jag var lite skeptisk först när jag skulle testa. Dels för att jag har ett älsklingschampo (Faith in Nature) och dels för att jag alltid är lite skeptiskt att det ska funka med min lite jobbiga hårbotten. "For sensitive scalp" och det borde ju bli bra. Och efter några veckors testande får de betyget... HELT KLART GODKÄNT! Både schampo och balsam! Så pass att Faith numera får vara reservschampo! Hårinpackningen har jag inte hunnit testa än, men jag ska göra det snart. Vad har du för favoritschampo?
Vera

Jag använder just nu Ingless Trollhasselschampo som är helt fantastiskt.

HomeRiver

Nu blev jag nyfiken! Kan vara något att testa. Men jag gillar inte att produkter inte har de officiella märkningarna i Sverige...

Maja

Detta måste jag kolla upp!:)

Trädkramaren

Jag använder själv Faith in Nature (chocolate) och är riktigt nöjd med det trots att min hårbotten är riktigt klurig, men det håller på att ta slut nu så det blir kanske till att testa detta. Tack för testningen!

Lena

min favorit är So Pure från Keune, underbart bra & ekologiska. Vet dock inte vart man kan få tag på dem, jag köper dem hos min frisör som är en ekologisk salong i karlstad. har aldrig sett dem någon annan stans.

lina

jag använder proteinschampo från rosenserien. väldigt dryg, skummar bra och dessutom behöver man inget balsam!

Dorothea

Men även om det är ekologiskt innebär det ju inte att det är bra för oss och miljön. SLS, ALS, parabener och parfym förstör mycket för oss och naturen.

Är verkligen det här shampot helt fritt från det?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress