Christina

Ekologiskt te från Clipper
Te från Clipper.
Tillbaka från Sälen! Det var faktiskt lite varmare där än hemma här i Stockholm... Dags att värma sig på eftermiddagarna med en varm dryck kanske? Engelska Clippers välkända ekologiska, rättvisemärkta och hälsosamma teer finns som grönt, svart, rött eller naturligt smaksatt. De har ett grönt te med echinacea - perfekt när du är förkyld! Vilket är ditt favoritmärke eller favoritte?
Grön guide i iPhone till eco-plagg
Grön guide i iPhone
Foto: Sören Andersson/Naturskyddsföreningen.se

Konsumenttjänsten Grön guide har funnits på Naturskyddsföreningens webb i drygt ett år. Nu släpper Naturskyddsföreningen Grön guide för iPhone med bland annat en guide till över 400 ekoklädbutiker i Sverige. Alla butiker som är med i guiden klarar grundkravet att en del av sortimentet är miljömärkt, ekologiskt eller rättvist handlat.
Ladda ner Grön guide via iTunes Store här
Har du en iPhone?
Ny eko-bil: Smite!
Ekobilen Smite

"Smite är ett helt nytt cityfordon för stadspendlare – en trehjuling som drivs med en snål bensinmotor, alternativt etanolmotor eller elmotor.
– Smite är ingen bil. Vi kallar den en ULV, ett ultralätt fordon, ultra light vehicle. Den väger bara 130 kilo med förbränningsmotor och drar mindre än två deciliter per mil i stadstrafik, säger Håkan Lutz.
Den liknar den gamla Messerschmitten som Lasse Åberg hade i filmen Sällskapsresan 2, men det är något helt annat."
källa: dn.se
Hihi, den ser ju för gullig ut! Vad tycker du själv?