Christina

Urtekram, ekologisk deodorant
Det var länge sen jag fick höra om att vanliga deodoranter inte är bra för kroppen. Men först sen jag började min blogg tänkte jag efter ordenligt. Ofta tycker jag att vanliga deodoranter slutar fungera efter ett par månader, konstigt. För några veckor sen köpte jag Urtekrams rose-deo på en Lifebutik. Det som gör att man inte luktar svett är en citroningrediens. Deon funkar väldigt bra, glädjande är att den fungerar bättre än de "vanliga" deodoranterna! Én kompis köpte också, fast aleo vera deon, och är väldigt nöjd. Testa du med!
Malin

testade den för första gången idag! får se hur det fungerar:)ska vi byta länkar förresten?

Trädkramaren

Jag har också testat denna, men jag är inte lika nöjd. För mig kliar deon efter att jag använt den. Tyvärr. Fast jag har i och för sig bara testat den vanliga varianten och inte rose-deo. Den kanske är bättre.

eco chic

Malin: Visst!Trädkramaren: Testa den oparfymerade varianten.

Reko Stil / Emma

Den ska jag prova, jag har en sån kristall deo grej som jag använder nu - men ibland kan jag sakna att den inte har någon lukt (inbillar mig att oparfymerat aldrig kan dölja eventuell svettlukt hehe). Så den här får jag helt klart testa!

Malin

ang tid: alltså jag skäms lite när jag säger att jag har lite tid. hur tusan går livet ihop med familj lixom?! läser att du är mamma också på din profil.iof är det väl a och o att prioritera och planera då man har familj, men det måste vara svårt. för just nu kretsar mitt liv mest kring mig (och min pojkvän som jag nu flyttar ihop med.) men ändå känns det som om tiden är knapp till allt jag vill hinna med...och ang länkningen så verkar det ju vara klart från båda sidor:)

Kabuki-Emma

Hej! Vilken fin och läsvärd blogg, hittade hit via Ekofin. Hit kommer jag minsann komma fler gånger, lägger genast upp länken på min sida!

Kram, kram!

Emma

eco chic

Kabuki-Emma: Tack för de snälla orden :)

kristoffer Nolgren

Varför är det farligt? Jag har hört att det är aluminium i..?

Theréz

Just nu har jag en vanlig, fast från nivea och utan alkohol i alla fall, alltid nått, har även en puder deo från Lush men den är så jobbig att använda. Men när jag köper ny har jag tänkt köpa ifrån Body Shop..:P

HomeRiver

Jag gillade den oparfymerade varianten. Men deo-sten är också bra.

PiP

Jag rekommenderar verkligen den också!

Jag köpte den utan parfym, och det är den bästa jag nånsin haft. Luktar aldrig svett om jag har den på.

Effekten håller i sej länge också.

Kostade bara 55 kr på ICA Maxi.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress