Christina

Organic Lip Silk - ekologiskt läppbalsam
Ekologisk läppvård från essential care
Collage av eco chic

NYHET på www.ecoreko.se! Nu börjar tiden då läpparna blir lite torra och behöver lite omtanke. Eftersom det du stryker på läpparna även hamnar i magen kan det vara en idé att använda något ekologiskt! Jag valde detta läppbalsam från Essential Care då jag vet att de har bra produkter. Brukar du använda läppcerat?
Trädkramaren

Jag brukar försöka att inte använda det, men ibland går det inte att undvika. Men bra tips! Tack!

Marit

Jag brukar använda försvarets hudsalva för jag har hört nångång för länge sen att man kan äta det. Att soldaterna kan använda det som matfett för att steka mat om det är kris. Om det är sant vet jag inte!

eco chic

Visst, det har jag också hört. Jag köpte ett med rosa design (bröstcancerdesign) innan jag hade bestämt att jag skulle sälja läppbalsam i min webshop. Jag gillar det!

Reko Stil / Emma

Läppbalsam - åf kårs! Det klarar man sig ju inte utan :) Jag kör också med Försvarets, det är bland de bästa tycker jag...nget tjafs liksom. Och är man förkyld, som jag är nu (japp, fortfarande!) så är det skönt under lilla nästippen också :)

Jag använder upp det jag har kvar av Försvarets men ska nog satsa på ekologiskt senare! Jag får nämligen ofta typ halsbränna av läppbalsam/cerat/lipgloss å det bör ju vara ett gott tecken på att det är nåt i dem som inte är speciellt bra. Skitgrejer de säljer till oss, kosmetika-industrin...

PiP

Verkar vara en bra produkt med bra innehåll.

Men det kostar ju lite väl mycket...

Jag har precis börjat göra egna cerat med enbart naturliga produkter. Billigt och enkelt! Och kul!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress