Christina

Organic Lip Silk - ekologiskt läppbalsam
Ekologisk läppvård från essential care
Collage av eco chic

NYHET på www.ecoreko.se! Nu börjar tiden då läpparna blir lite torra och behöver lite omtanke. Eftersom det du stryker på läpparna även hamnar i magen kan det vara en idé att använda något ekologiskt! Jag valde detta läppbalsam från Essential Care då jag vet att de har bra produkter. Brukar du använda läppcerat?
En kropp i vanilj och apelsin
Skulle du vilja ha det? Ja i alla fall om du gillar dofterna. Min svärmor fick prova i+m Naturkosmetiks kroppslotion som heter "Wellness Body Relax Orange Vanilla". Hon gillade den verkligen (och hon är petig), hon sa att "det måste vara äkta vanilj i krämen" för hon luktade vanilj i två dagar efter. Alltså bra betyg med andra ord, hon var verkligen nöjd. För er som inte läst mitt tidigare inlägg om i+m Naturkosmetik så kan jag berätta att de är ett ekologisk skönhetsföretag.
Urtekram, ekologisk deodorant
Det var länge sen jag fick höra om att vanliga deodoranter inte är bra för kroppen. Men först sen jag började min blogg tänkte jag efter ordenligt. Ofta tycker jag att vanliga deodoranter slutar fungera efter ett par månader, konstigt. För några veckor sen köpte jag Urtekrams rose-deo på en Lifebutik. Det som gör att man inte luktar svett är en citroningrediens. Deon funkar väldigt bra, glädjande är att den fungerar bättre än de "vanliga" deodoranterna! Én kompis köpte också, fast aleo vera deon, och är väldigt nöjd. Testa du med!