Christina

Äkta vaniljsocker - vilken skillnad!
Fairtrade vaniljsocker från DansuccerHoly cow - det är som natt och dag mellan vanligt vaniljsocker och Dansukkers faitrade vaniljsocker med äkta vanilj! Visst är den dyrare men så himla mycket värt pengarna. Det hade jag aldrig kunnat föreställa mig att smaker kunde skilja sig så mycket. Fairtrade är mums för munnen och hjärtat.
stefan

Hur mycket dyrare är det? Bara några kronor eller?

Marie

Det är SÅ värt att betala extra. Dels för samvetet och dels för smaken. Tack för bra blogg.

Helena

Har ännu inte provat fairtrade vaniljsocker, har dock köpt Kung Markattas kakaopulver (fairtrade och krav). Oj vilken skillnad det är på smaken.

HomeRiver

Vore kanske intressant att testa. Själv använder jag ekologiskt vaniljpulver och det smakar mindre och annorlunda eftersom man är så van den kemiska smaken...

eco chic

stefan: Några kronor dyrare är den allt, kommer inte riktigt ihåg!'Marie: Visst är det :) Tack, vad snällt!Helena: Kung Markatta blir nästa grej!HomeRiver: Ok, vad skumt.

Ekokul-Anna

Kan bara instämma. Gjorde vaniljglass på den igår, och det blir jättesmaskigt. Nästan lika bra som med vaniljstång!

Reko Stil / Emma

Så bra att det är bra, jag ska köpa det nästa gång men ska så klart använda upp det jag har först (blir inte så mycket bak här i renoveringskaoset hehe). Tack för länk till mitt inlägg om dagens stress också :)

Kram!

stefan

Nästa gång jag köper vaniljsocker ska jag leta efter den där förpakningen!:D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress