Christina

Populära miljövänliga shoppingkassar
Miljövänliga shoppingkassar
Sida ur The Oprah Magazine

Kassen till vänster (vid min snyggt ritade pil) kommer från Envirosax - företaget vars kassar jag säljer på www.ecoreko.se. Kassarna har blivit otroligt populära världen över pga att de är så snygga och lätta att ha med sig. Kassarna tillverkas med blyfria färger och det finns även en ekologisk serie. Det är dags att shoppa medvetet och slopa plastpåsen! Soppåsar köper du billigare på rulle - för det är väl det enda man använder plastpåsen till sen... eller?
Stina

Jag har länge köpt soppåsar på rulle och när jag handlar tar jag med mig min farmors gamla tygkasse som känns helt retro! Men dina kassar är jätte snygga, det blir köpet nästa gång när farmors går sönder.

Malin Harju

Dessutom köper man lätt komposterbara eller biologiskt nedbrytbara kassar, bajspåsar till hunden, fryspåsar eller sopsäckar via Jordklok som är snälla mot naturen eftersom de är tillverkade av majsstärkelse. Toppen va? :)

eco chic

Visst! det finns så många bra alternativ nuförtiden.

Lovisa

Den gröna kassen du säljer är verkligen snygg! Roligt att det börjar bli så populärt med tygkassar och att pensionärsstämpeln nästan är helt borta.

eco chic

Lovisa: Ja visst! Tack vare alla snygga kassar som finns är det lätt för alla att hitta sin favorit.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress