Christina

ECO Queen är död
Sista numret av tidningen ECO Queen.Jaha, så var det med det. Istället för ECO Queen fick jag hem Lantliv i brevlådan med ett meddelande om att ekotidningen har gått i graven. Synd, men samtidigt förstår jag att det måste vara svårt att få ihop tillräckligt med "ekologiska annonsörer" till varje nummer... Men, det var intressant så länge det varade. Hoppas det kommer en ny tidning i framtiden. Vad har ni för favorittidning som ni prenumererar på eller köper?
Garlica

Jag har börjat prenumera på REKO Magasinet, Kravs tidning.

Har läst hos dig ett tag men aldrig kommenterat tdigare ;-)

linus

Jag läser oxå Reko ibland.

Men hem i brevlådan kommer http://caminomagasin.se/

En mycket bred och stimulerande tidning! Mycket bra!

HomeRiver

Jag tyckte inte att Eco Queen var speciellt bra, så för mig är det ingen förlust. Tråkigt för dem som gillade den dock. Jag gillar Camino, Allt i Hemmet, IcaKuriren, Hemslöjden och en del andra magasin. Damerna kan vara roligt någon gång per år också.

Wannabebonjäntan

Kanske väntat att Eco Queen inte funkade riktigt. Finns säkert de som gillade den men jag tyckte nog att den var för "glamorig"och det utesluter väl kanske ekolivstil men är ändå ganska långt bort...

Monica

Tiden var nog inte riktigt mogen för den tidningen. Läser Camino, Hälsa och nu ska jag prova den nya Effekt som nu ska komma som papperstidning. Sedan blir det Amelia någon gång ibland som motvikt...

Christian

Vad tråkigt! Jag har hört att Camino ska vara bra, har dock själv aldrig läst den. Nu ska jag kika på REKO magasinet.

PaljettenQ

Eco Qeen borde ha haft lite mer fokus och strigens i sitt innehåll, det spretade och upprepades i ett tråkigt eco eko.

De kunde kanske ha kunnat belysa den ekologiska livsstilen och tänkandet bakom de val läsarna faktiskt gör då de väljer just deras tidning(som den Ekodrottning man vill vara styr man över hela riket, inte bara den egna garderoben).

Nu är eco modet så pass "stort" att alla andra modemagasin lyfter fram precis samma produkter som Eco Queen.

De kunde tex ha gett exempel på hur man syr om vintagekläder och hur man kan leva ekologiskt på fler plan än att shoppa nya grejer...

De hade tex ganska uniforma "inspirations" artiklar om hur man kan skapa sig en vintagestil ala´50 tal... jo visst var det fint, men det torde ju finnas mer/fler stilar?

Redaktionen borde ha haft mer koll på flödet och layout i tidningen. Det haltade och var ömsom tunna och ömsom töntiga artiklar. De som köper tidingen vill nog ha mer tuggmotstånd och seriositet än de kunde erbjöd.

Nää, den som är intresserad av ekologiskt leverne gör sig bäst i att hålla ögonen öppen och hämta information på annat håll.Nå, det är bara vad jag tycker. Nu får man se vad framtiden bär med sig :)

eco chic

Tack för alla kommentarer! Bra tips på tidningar varav vissa jag hört talas om. Jag kan också tycka att ECO Queen kunde ha gjorts bättre, den kändes lite mycket som de andra fast i eco-version.

Stephan

Jag var helt såld på den amerikanska tidningen GREEN GUIDE men den lades också ner när jag blev prenumerant.Just nu prenumererar jag på Råd och Rön och har beställt en prenumeratuion på TIME.

Alexandra

Vilken bra blogg du har! Hittade precis hit :) Jag prenumererar inte på någon papperstidning, men däremot så brukar jag läsa på http://www.heltekologiskt.se Det är en jättebra guide till massa ekologiska prylar, och dessutom så har de jätteofta nya artiklar och roliga tips på sidan! Jag tyckte också att EcoQueen var lite väl "glammig", men Helt Ekologiskt är skitbra!

Lena

Jag gillar Camino, men har på senare tid upptäckt att det finns många bra, Kloka hem till exempel!

Annars gillar jag ju Reko också, men den känns inte fullt lika rätt som Camino. Jag läser också miljötidningen, som ges ut av Miljöförbunder Jordens Vänner.

Annars är en av de bättre tidningarna jag vet Situation Sthlm.

Malin

nej men vad tråkigt! den var ju superkul att läsa.. men som du säger, marknaden finns säkert inte än!

Tina

Men fasen också. Och jag som missade att köpa det senaste numret. :(

Vad trist alltså, Eco Queen var ju MINST lika bra som alla andra modetidningar fast mer miljömedveten då.

T

Camino http://www.caminomagasin.se/ är en superbra tidning som täcker in det mesta!

Ewa

Råkade hitta hit... åh vilken härlig blogg! Favorittidning just nu är Passion for Business, en riktigt bra tidning med blandat innehåll.

Anna

Camino kommer även hem till mig - jag blir lika glad och inspirerad varje gång - vill varmt rekommendera att testläsa den!

Trevlig blogg!

Emma

Jag gillade Eco Queen - just för att den var så "glamourig", jag tänkte att det skulle locka "vanliga" brudar till att tänka mer eko. Men Kloka Hem finns ännu kvar, en favorit hos mig som älskar inredning och sånt :o)

Jag lägger till din sida i min länklista, jag hoppas det är ok :o)

Jeanette

Jag hade Eco-queen... Visste inte ens att de lagt ner förrän jag läste ditt inlägg nu!

Vilken fin och välbehövlig blogg du har. Får jag länka dig från min?

Nyfiken-Grön

Eco Queen lever genom Nyfiken-Grön blogg!Nathalie BP jobbade tidigare som journalist på Eco Queen men magasinet gick omkull. Nathalie har nu börjat modeblogga (eco såklart) på Nyfiken-Grön blogg! Så alla ni som saknar modereportagen på Eco Queen kan nu gå in på http://blog.nyfiken-gron.com och ta del av trenderna varje tisdag!Ses där!Alexandra

Estela

Prenumererade innan på ELLE tidningen, men nu så prenumerar jag bara på Camino magasin. Är en jätte bra tidning.

Elin

Väldigt tråkigt att höra om tidningen.

Tyvärr tycker jag att det inte finns någon annan tidning som blandar ekologiskt med skönhet. Den närmaste tidningen jag vet om är REKO. Den är också bra men skriver inte bara om skönhet, mycket om mat. Jag har själv bestämt att endast handla ekologiska skönhetsprodukter och då var det bra med eco queen som tipsar om lite nya saker. Har nu själv en butik som säljer ekologiskt certifierade skönehtsprodukter. Skulle vara roligt att få samarbeta med dig. Har du några kontaktuppgifter?

Linn

Tycker mycket om det du skrev! Mysigt att se en del sunda saker och inte bara det generella grejerna som man kan se om varje dag. ;)

Hanan

Jätte tråkigt. En tidning rätt i tiden borde inte läggas ner!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress