Christina

Gratis eco-telefon från Sony?
Min man hämtade ut ett paket för några dagar sen på posten. Väl hemma upptäckte vi att i paketet låg en ny Sony mobiltelefon från 3! Konstigt! Kanske en gratis kontantkortsmobil för att vi har valt 3 ganska nyligen? Vad kul, eftersom det var en Sony Ericsson Naite (eco). Men nej, på följesedeln står det något om abonnemang, och vilken konstig emailadress de uppgett som min mans email.
Det visade sig, efter att min man ringt 3's kundservice, att någon beställt en mobil i hans namn med en fejkad emailadress... och angett hans personnummer!!! Hur fick de tag på det kan man fråga sig?! Vi skickade tillbaka mobilen och gjorde samtidigt en polisanmälan. Trist.
Kraftbolagen miljardärer på en enda dag

Kraftbolagen har firat jul genom att slå rekord i elprishöjningar. Den 17 december noterade spotpriset på elbörsen 14.50 kr/kWh och bara under detta dygn tjänade kraftproducenterna 1,2 miljarder kronor extra på svenska elkunder!
www.kraftsamla.se
Tillbaka efter julen
Ja, inte för att jag varit bortrest - bara från datorn. Tänkte tipsa om ett miljöutbildande pussel som uppfanns av en svensk tjej som heter Patricia Rawecka. Just nu finns det 3 stycken miljöutbildande pussel (barn 3-6 år) som heter  "En Bättre Värld". Det är mer än ett pussel; mer som ett spel eller en bok.
www.BigThingsStartSmall.se