Christina

Mysiga sovplagg

Ekologiskt nattlinne från LindexIdag kände jag att det var lite svalare i luften och visst är hösten på väg vare sig man vill eller inte. En snabbcheck i garderoben konstaterar fakta; jag har mer sovkläder för sommaren än vintern. Varje vinter ligger jag och fryser lite för mycket. Ett lite längre nattlinne från Lindex (som på bilden) eller ett par pyjamasbyxor med ett linne kanske? Vad har ni för sovplagg när det börjar bli kallt ute?

För miljö och plånbok: samåkning
Samåk för miljön

En bloggläsare hade en intressant synpunkt:

"En sak som jag har funderat över ett tag nu är varför egentligen inte fler människor, speciellt de som bryr sig lite om framtiden, ser samåkning som självklar transportalternativ.."

Ja, men eller hur? Nu finns det en sajt, samåkning.se, där man kan samåka med andra som ska åt samma håll, t.ex till en annan stad över helgen eller till ett evenemang eller en festival längre bort. Dessutom delar ni på bensinen så det blir billigare - perfekt!
Gröna bröllopstårtor
Gröna tårtor
(bilder från amerikanska tårtsajter)

Det ekologiska kommer mer och mer i de matvaror och ingredienser man kan köpa i affären. Och visst behöver en bröllopstårta inte vara grön i färgen bara för att man ska markera en ståndpunkt - men visst ser de läckra ut?! Tyvärr är det lite svårt fortfarande att få tag på någon liknande tårta i Sverige, de flesta konditorier vill göra tårta på ställning.