Christina

Weleda vann!
Weleda babyschampo och tvätt
Collage: eco chic

Inte för att det varit någon tävling, men jag kan nu konstatera att Weleda is the winner bland några ekologiska schampo jag använt! Efter att ha testat Weleda, sen Logona, sen Urtekram, och sen gått tillbaka till Weleda ser jag helt klart att den som tvättar mitt hår bäst är Weleda. Fantastiskt med tanke på att det är ett babyschampo och så pass milt att det även passar på babykroppen! Vad har ni för favoritschampo (behöver inte vara ekologiskt)?
Charlotte

Jag gillar Kiss My Face. De har underbart schampo och balsam.

Marit

Jag har inte hittat mitt favritschampo ännu, kör med lite olika. Tack för tipset om weleda, det ska jag testa nästa gång. Vad använder du för balsam?

eco chic

Charlotte: Ok, har inte hört talas om så det är kul med något nytt!Marit: Jag svarar i din blogg!Breathless

Jag använder ett Dr Hauschkashampo som jag är jättenöjd med.

Loa

Tänk att jag aldrig ens har tänkt att jag kan använda den själv (rodnar...) när jag alltid använder den till mina barn. Det är den enda schampo de kan tänka sig att ha i håret - den svider inte i ögonen på samma sätt som andra. Weleda är bra. Präktigt och bra :-)

Loa

p.s. tack för att du delade med dig av dina tankar och funderingar kring unisexkläder!

Eliyana

Jag gillar Urtekram. Har just nu en med Aloe vera i. Man känner verkligen när man använder ekologiska schampoon att det inte alls sliter så på håret som allt annat gör.

Kanske ska ta och Testa Weleda och se om det passar mig lika bra :)

T

John Masters organics e bra, men ack så dyrt! Dock bara bra saker i det!

Lena

Jag använder ett ekologiskt schampo som heter "So Pure", det är ganska dyrt men otroligt bra och drygt.. Även om varje flaska kostar mycket räcker den så länge att det är värt det! Hur bra som helst är det också.. Dock vet jag ingen annan stans där man kan köpa det än på en ekologisk frisörsalong i Karlstad, så har du inte vägarna förbi Karlstad vet jag inte hur man får tag på det..

Alex

Å vad roligt att höra! Vi har nämligen en liten flaska Weleda Schampo som står väntar på den lilla bebisens ankomst!Annars svarar jag som alltid Marja Entrich.

http://www.marjaentrich.com/

Brorsan använder det också på sin dotter så det funkar även på barn.

HomeRiver

Gillar också Weleda - till hela familjen. Länkar till ett inlägg jag gjort om det tidigare i min blogg.

Em

Hoppa över shampoot helt och hållet i stället, det gör jag och det funkar utmärkt! Jag tvättar med billigt balsam som inte innehåller mineraloljor eller silikon och gör regelbundna inpackningar med cocosfett från min vanliga mataffär. Mitt hår mår bättre än någonsin!kolla www.lockig.se!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress